„Новина! Новина! Вижте кой ни е на гости и не е разбрал, че басейнът на Lift Sopot е затворил за сезона. Кой плува с удоволствие без билет ;). Харесайте и следете страницата ни, за да сте информирани за актуалното състояние на лифта и басейна.
#liftsopot #bear #swimming“ пишат на страницата си във  Фейсбук Лифт Сопот. Вижте тук:

https://www.facebook.com/LiftSopot/videos/2364909890273988/?__tn__

От Лифт Сопот пишат още:

„Благодарим ви за стотиците споделяния на видеото с мечката SWIMMY, която плува в басейна на Лифт Сопот. От горското стопанство Карлово искат да приспят мечката, защото застрашава кошерите и имуществото на гражданите, а ние от Лифт Сопот и Gelato & Latte вече сигнализирахме на горско стопанство Карлово, като изрично ги информирахме, че при необходимост ще финансираме операция по залавяне и преместване на мечето.

Моля, подпишете петицията (www.peticiq.com/swimmy_____lift_sopot) за спасяване на мечето SWIMMY, харесайте и споделете поста, за да могат повече хора да дадат своята подкрепа. Дивите животни са част от нашата еко система и е безотговорно да бъдат убивани, само защото не се съобразяват с нашите привички.
*Дивите животни са непредсказуеми, но във видеото по-долу можете да видите как мечката мирише розите на Лифт Сопот и как подскача от страх при срещата с жаба.“

вижте повече на : https://www.facebook.com/LiftSopot/?__tn__=kC-R&eid=ARAJ1Hc7Wjwp9qir0HhpQUHj6FrxwQzs5aOYX6RTZRPhZpj-PTOI7rNYU2nL9F8gjxoycKB06TnHplnr&hc_ref=ARQ9VJ3lqPceSkKCz_6J5F8EpFo7xu7NsvJlU-F0rQYO2gDDAlenHyMcTfrsGUYHsbA&fref=nf&__xts__[0]=68.ARC2cSn09ZHrHKlXqPVem6kMhZeMUbGrcUB_vqaQzRIFvtUxLpAT6cbjZk_BaojKT9TUzWzToxblFjnhcCmEj7HuG9HNBzW8sYBF7cjvPjcavctE_CobxUcCGVcXTCmVs-zub-sJeefUe40hfG-vbr-wPByDgXVWQJxBq59-LEDfyXKGrag4TA_aMoQqu_WoZdftnFKPN1P1V-ZRhXknLEGL9mb9_gh2umIT5yLLSkMRcxW8dyoVbkfORv7ZigBm9NbC7MQI3ysmcbDcsDoHeviuTotn0tfQqx7mDC1FyidQVbhU3okfPcnJs-YIh6kGJj_ctgksymw4VAXDWPykDw5VZ8s5pzD1dWvffA

Остави Коментар

Вашият имейл няма да се показва.