Отрицателна е алкохолната проба на шофьора на автобуса във Варна

Алкохолната проба на шофьора на автобус №7, който вчера катастрофира в къща във Варна, е отрицателна.

Общо 10 са пострадалите, на които е оказана медицинска помощ в болница, тъй като в болничното заведение след обед в неделя са откарани от близките им още 3 деца на възраст между 10 и 13 г., които също са пътували в автобуса.

За наблюдение в отделение „Неврохирургия“ е настанена 62-годишна жена, която е получила комоцио, продължават изследванията и прегледите на 45-годишния водач на автобуса.

От останалите потърпевши: 7-годишното дете е получило мозъчно сътресение, а останалите деца са с различни контузии на ръце, крака или гръден кош, няма опасност за живота им и всички са освободени за домашно лечение; 42-годишна жена, водач на л.а. „Фолкваген“ е получила комоцио и контузия на гръден кош, също освободена за домашно лечение.

Автобусът, при извършване на ляв завой е преминал през разделителна ограда на платната на ул. „Вярност“, блъснал е два автомобила „Форд“ и „Фолкваген“, които са изчаквали на светофара, продължил е движението си и се е блъснал и в стената на къща, втрани от улицата. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Работата по случая продължава.

снимка: Виждаме те КАТ Варна, Фейсбук

Остави Коментар

Вашият имейл няма да се показва.